APK, Onderhoud en Reparatie

APK: Veilig op weg met uw auto

De Apk is een afkorting en staat voor Algemene Periodieke Keuring. Bij deze in Europa verplichte keuring controleren we of uw auto aan de verkeersveiligheids- en milieueisen voldoet. De APK is slechts een momentopname en geen vervanging van het onderhoud. Ook als uw auto APK goedgekeurd is, blijft het belangrijk om op regelmatige basis onderhoud aan uw auto te laten uitvoeren.

 

Bij de Apk controleren we uw auto op verkeersveiligheid. Daarbij controleren we onder andere de werking en staat van de remmen, wielophanging, schokbrekers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Ook wordt er gecontroleerd ?of de uitstoot van uw auto aan de regelgeving/milieueisen voldoet.

 

Wanneer uw auto Apk gekeurd moet worden hangt af van de leeftijd en brandstofsoort van uw auto. Voor de Apk vervaldatum kunt u terecht op rdw.nl

 

Wilt u een reminder ontvangen zodat u de Apk niet vergeet en zo een boete besparen? Geef ons dan uw kenteken door en u ontvangt van ons ruim van te voren een reminder.

 

Wist u dat wanneer u de Apk combineert met een onderhoudsbeurt u geld bespaart? Doordat een bij een onderhoudsbeurt een deel van de werkzaamheden hetzelfde zijn als bij een APK bespaart u tijd en geld.

Onze diensten

APK Keuringen

Onderhoud

Reparatie

Diagnose en reparatie electronica

Aircoservice

Banden & Velgen

Verlichting

Raamreparatie

Uitlijnen

Verkoop auto's nieuw & gebruikt

Onderhoud aan uw auto

Voorkom met regelmatig onderhoud onnodig dure reparaties.

Iedere fabrikant schrijft onderhoud voor volgens fabrieksschema. Hierin staat beschreven wat wanneer gedaan moet worden aan uw auto. Zo staat er bijvoorbeeld in na hoeveel km of tijd de olie ververst moet worden of bijvoorbeeld wanneer bougies vervangen moeten worden. ?Alles is afhankelijk van het aantal kilometers wat u rijdt en in wat voor tijdsbestek u die kilometers rijdt. De fabrikant eist onderhoud volgens fabrieksschema voor u aanspraak kan maken op eventuele garanties.

 

Onderhoud op maat

Stel u rijdt een iets oudere auto. En u wilt besparen op uw onderhoud. Kies dan voor onderhoud op maat. ?In overleg kunnen met u bepalen we dan wat er moet gebeuren aan uw auto. Zo stemt u uw onderhoudsbeurt af op het gebruik van de auto. En voorkomt u onnodige kosten.

Reparatie

Ook voor het repareren van uw auto kunt u bij ons terecht. Buiten het normale onderhoud wat u aan de auto laat doen zijn er soms reparaties nodig. Van nieuwe remblokken tot het vervangen van een brandstofinjector, dit kan door ons uitgevoerd worden.

 

Vooraf ontvangt u van ons een prijsopgave zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.